O nama

Hedonizam pretočen u jedinstveni enterijer i nezaboravne zalogaje

Donosimo novitete u glavni grad BH, kako svojim posebnim ambijentom, tako i gastro ponudom. Naš restoran smješten je u samom centru grada, ali ipak dovoljno izdvojen za sve one koji vole za uživaju u hrani i piću uz dozu intime. Da bi ugođaj i boravak bio potpun, osoblje Baolia će učiniti vaš svaki trenutak posebnim i pamtljivim te smo sigurni da ćete se ponovo vratiti ovdje i da ćemo postati glavna stanica za sve hedoniste. Neka Vam život čine samo lijepe uspomene. Dobrodošli!

Isplatilo se čekati, jer svaki kutak odiše posebnošću. Želimo da svaki trenutak proveden ovdje bude užitak i novo iskustvo za sve hedoniste bilo da je riječ o poslovnom ručku, izlasku sa prijateljima ili organizovanju evenata.
Baoli Sarajevo počeo je sa radom 2020. godine i za veoma kratko vrijeme postao kultno i omiljeno mjesto svih koji su u potrazi za vrhunskim jelima, posebnim desertima i ponudom pića i za one sa najistančajnijim ukusom.
U originalne specijalitete naših majstora kuhinje, utkana je svježina i veoma pažljiv izbor sastojaka kako bi svako jelo bilo za sebe malo umjetničko djelo. Kod nas je svaki obrok posebno iskustvo i posebni doživljaj.

Jedinstveni ambijent u centru grada sa baštom u kojoj ćete sigurno uživati i gdje ćete doživjeti iskustvo prelijepih sarajevskih toplih noći na jedan poseban način te ćete postati zaljubljenici u zalaske sunca baš na ovom mjestu.

Naš grad je zaslužio jedno ovakvo mjesto.

P.S. Parking mjesto obezbijeđeno a naše osoblje će veoma rado vam pomoći oko smještanja vašeg "ljubimca".

Preporučujemo da rezervišite svoje mjesto unaprijed

Dobro nam došli